Ohjeet ja ehdot

VUOKRAUS:

Vuokrahinnat: 32e/vko ja 55e/2vko. Pöydän voi vuokrata joko paikan päällä, puhelimitse (044-2350294) tai helposti sivuillamme (www.wanillankirppis.fi) varausjärjestelmän kautta. Yksi viikko (7 myyntipäivää) on esim. la-pe. Voit vuokrata pöydän minä viikon päivänä tahansa. Jos väliin sattuu kiinniolopäiviä, niin varaus vain hyppää niiden yli. Pöytävuokra maksetaan etukäteen. Vuokra-ajan jatkuessa uusi viikko maksetaan myös aina etukäteen. Vuokra-ajan päätyttyä myyntiä voi jatkaa samassa pöydässä, jos siihen ei ole tullut uutta varausta. Sopimuksen allekirjoittamalla myyntipaikan vuokraaja vakuuttaa, että myytävät tuotteet ovat hänen omiaan ja hyväksyy Wanillan kirpputorin sopimusehdot.

VARAUKSEN PERUUTUS

Pöytävarauksen voi peruuttaa kustannuksitta vähintään 2pv ennen, kuin vauraus alkaa. Ajasta joustetaan vain äkillisissä sairastapauksissa. Jos olet jo maksanut pöytävuokran, myyntijaksoa voidaan siirtää. Rahoja ei palauteta missään tapauksessa.

HINNOITTELU: kaksi vaihtoehtoa

  1. Hinnoittele myyntiin tuotavat tuotteet varauksen jälkeen KirppariKalle -järjestelmässä. Merkitse täydet arkit tallennuksen jälkeen vielä valmiiksi, jotta hintalaput voidaan tulostaa kirpputorilla. Koneella tehty hinnoittelu mahdollistaa tuotemyynnin seurannan kotoa käsin ja nopeuttaa tuotteiden myyntiä kassalla. Hintalappuarkin hinta on 0,50 euroa. Myynninseurannassa näkyy kaikki, mitä olet hintalappuun netissä kirjoittanut.
  2. Tyhjiin hintalappuihin kirjoitetaan käsin tuotteen kuvaus ja hinta (älä käytä lyijykynää). Myynnin seurannassa näkyy tuotenumero ja hinta. Molemmilla tavoilla viivakoodin avulla ostokset menevät varmasti oikealle pöydälle. Tämän vuoksi käyttää saa vain kirppiksen tulostamia hintalappuja. Tarkista aina, että olet saanut oikeat tarrat.

Saldotietoja annamme puhelimessa vain helppomyyntiasiakkaille. Jos tuotteessa on vikoja, mainitse siitä hintalapussa. Kun hinnoittelet tuotteita, mieti mitä olisit itse niistä valmis maksamaan. Pidä huoli, että viivakoodi näkyy kokonaisena ja suorana! Vaatteisiin suosittelemme kiinnittämään tarra vielä esim.nuppineuloilla. Meiltä löytyy myös hälyttimiä, joita voi kiinnittää tuotteisiin (tarrallisia 0,20€/kpl, nastallisia ja lenkillisiä 0,50€/kpl). Liikkeessämme on lisäksi tallentava kameravalvonta, jota tarvittaessa tutkitaan, jos tuote on yli 20e ja tarkistettava ajanjakso ei ylitä 5h. Yli 5€ euron arvoiset CD- ja DVD-levyt voi jättää kassalle ja viedä pelkät kuoret myyntipöydälle. Ilmoita hintalapussa, että levy löytyy kassalta. Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, alkoholia, aseita (puukot voi laittaa provisiovitriiniin), lääkkeitä, aikuisviihdettä eikä piraattikopiota. Jos henkilökunta havaitsee em. listassa mainittuja tavaroita, ne poistetaan myynnistä.

ALENNUKSET

Älä vaihda myyntijakson aikana hintaa alkuperäiseen hintalappuun, vaan laita uusi viivakooditarra. Jos haluat kaikki tuotteesi alennukseen, ilmoita se kassalla ja teippaa kassalta saatu ilmoituslappu pöytääsi. Kassalta saa myös vuokrata (0,50€ kertamaksu) -50% leimasinta, jolla hintaa voi laskea vain joihinkin tuotteisiin. Saat myös lapun, jolla merkitset pöytääsi alennusprosentin.

PROVISIO

Arvokkaampaa tavaraa voi laittaa vitriineihin, mutta hinta täytyy näkyä ilman, että ovea joutuu avaamaan. Vitriinitavaroista perimme pöytävuokraajilta 20% provision ja muilta 25%. Meiltä löytyy myös tilat provisiotuotteille, jotka ovat liian isoja myyntipöydälle. Otamme tuotteita myyntiin, jos tiloihin mahtuu. Provisiopaikkojen tuotteiden hintalappuihin tulee merkitä: "provisio"

MYYNTIPÖYDÄN TÄYTTÖ:

Tuotteet voi tuoda myyntiin ensimmäisenä myyntipäivänä klo 10.00 alkaen tai edellisenä päivänä: arkisin klo 17.00-20.00 tai viikonloppuisin 15.00-16.00. Ilmoittaudu kassalla, kun olet tuomassa tuotteitasi myyntiin (vain aloitusvaiheessa). Myyntipaikka sisältää pienen hyllytason ja kaksi 90x60cm olevaa pöytätasoa, rekin ja henkarit. Rekin alle voi laittaa tavaroita Wanillan pahvilaatikoissa. Kaikki tuotteet, jotka eivät mahdu pöytään tai laatikkoon, tulee sijoittaa provisiopaikoille. Matoille on eteisessä oma osasto ilman provisiota. Siisteyden ja siivouksen vuoksi väärin sijoitetut tuotteet poistetaan myynnistä tai siirretään provisiopaikoille. Jos vuokra-aikanasi pöydästäsi löytyy muiden myyntipöytien tuotteita, voit tuoda ne kassalle. Kiitos! Näistä henkilökunta palauttaa tuotteet oikeisiin myyntipöytiin. Vuokra-ajan jälkeen kannattaa käydä vilkaisemassa, että onko omia hinnattomia tavaroita metallikehikossa, joka on vessatilojen jälkeen vasemmalla.

Täytä pöytää maltillisesti. Voit käydä lisäämässä uutta tavaraa pöytääsi milloin vain vuokra-ajan aikana kirpputorin aukioloaikana.  Vuokraaja vastaa myyntipaikkansa siisteydestä itse tai sopimuksen mukaan. Myytävät tavarat ovat myyjän omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä. Pyrimme kuitenkin ennaltaehkäisemään varkauksia omalla valvonnalla. 

MYYNTIJAKSON PÄÄTTYESSÄ:

Tyhjennä pöytäsi: ma-pe klo 16.00 mennessä ja la-su klo 14.00 mennessä. Jos sinulla on ollut käytössä hälyttimiä, otamme ne kassalla irti. Tarkista, ettei muiden pöytien tuotteita ole eksynyt omiesi joukkoon. Kannattaa myös kierrellä ja katsella onko omia tuotteita kulkeutunut muihin pöytiin. . Mikäli pöytäpaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tyhjentämisestä 10e. Varsinainen tyhjennyspalvelu (sovitaan etukäteen)maksaa 5€. Meille voi myös lahjoittaa loput tavaroista, jolloin voimme hoitaa tyhjennyksen puolestasi veloituksetta.

TUOTON TILITTÄMINEN:

Kun olet tyhjentänyt pöytäsi, kassan henkilökunta antaa sinulle tilitysraportin. Tilitykset teemme VAIN suoraan tilille, joten anna sopimukseen tilinumerosi. Tilitys maksetaan tiistaisin, torstaisin tai perjantaisin. Jos sinulla on pöytä pidempään, niin käy ilmoittamassa kassalla, jos haluat välitilityksen.