Hinnasto

 

 

Pöytävuokrat:

29€ / vko

49€ / 2vko

hinta määräytyy vuokrauksen yhteydessä ilmoitetun viikkovuokran mukaisesti

5€ / lisä- ja yksittäisvuorokaudet

 

Hintalaput ja -50% leimasin

0,50€ / arkki (sisältää 30 tarraa)

0,50€ / leimasimen ensimmäinen käyttökerta / pöytä

huom! jos laitat kaikki tuotteet puoleen hintaan,niitä ei tarvitse leimata. Kassalla sinulle annetaan lappu pöytääsi ja alennus ohjelmoidaan kassaan.

 

Hälyttimet

0,20 € / kpl tarrallinen

0,50 € / kpl nastallinen tai vaijerilla

 

Huonekalu-ja vitriiniosastojen tuotteet:

20 % pöydän vuokraajilta

25 % ilman pöydän vuokraamista

 

 

Muut palvelut:

5€ /vko / pöytä siivouspalvelu (3krt)

5€ pöydän tyhjennys

helppomyyntipalvelu: 20€ varausmaksu / 4vko ja 50% tuotosta (sis.hintatarrat, hinnoittelun, pöytään asettelun ja siivouksen 2krt/vko sekä lopputyhjennyksen)

 

10€/2h TAI 25€/pv kuomullisen Muuli-peräkärryn vuokraus

 

HELPPOMYYNTI:

Jono on tällä hetkellä n.11vko. Voit jäädä jonottamaan ilmoittamalla puhelinnumerosi. Laittelemme ohjeviestiä, kun on sinun vuorosi tuoda myyntituotteet. Wanillan kirppis varaa itse sopivimman pöydän. Perimme ensimmäisen tavaraerän tuonnin yhteydessä varausmaksun 20€, jolla saa myyntiaikaa 4vko. Maksulla pyrimme siihen, että myyntiin tuodaan vain hyväkuntoista tavaraa. Tuotosta otamme lisäksi 50%.

Tavaraa saa tuoda lisää kaksi kertaa kuukauden aikana. Viimeisen viikon pidätämme hintojen alennukselle. 4 vkon jälkeen katsomme, onko myynti ollut sen mukaista, että myyntiaikaa voisi taas lisätä. Tuolloin maksetaan uusi varausmaksu, jolla mennään 4 viikkoa eteenpäin.

Lopuksi ilmoitamme päivän, jolloin voi loput tuotteet noutaa ja saada samalla tilityskuitin. Myös nämät tuotteet voi lahjoittaa meille.