Hinnasto

 

 

Pöytävuokrat:

29€ / vko

49€ / 2vko

hinta määräytyy vuokrauksen yhteydessä ilmoitetun viikkovuokran mukaisesti

5€ / lisä- ja yksittäisvuorokaudet

 

Hintalaput ja -50% leimasin

0,50€ / arkki (sisältää 30 tarraa)

0,50€ / leimasimen ensimmäinen käyttökerta / pöytä

huom! jos laitat kaikki tuotteet puoleen hintaan,niitä ei tarvitse leimata. Kassalla sinulle annetaan lappu pöytääsi ja alennus ohjelmoidaan kassaan.

 

Hälyttimet

0,20 € / kpl tarrallinen

0,50 € / kpl nastallinen tai vaijerilla

 

Huonekalu-ja vitriiniosastojen tuotteet:

20 % pöydän vuokraajilta

25 % ilman pöydän vuokraamista

 

 

Muut palvelut:

5€ /vko / pöytä siivouspalvelu (3krt)

5€ pöydän tyhjennys

helppomyyntipalvelu: 20€ varausmaksu / 4vko ja 50% tuotosta (sis.hintatarrat, hinnoittelun, pöytään asettelun ja siivouksen 2krt/vko sekä lopputyhjennyksen)

 

10€/2h TAI 25€/pv kuomullisen Muuli-peräkärryn vuokraus

 

HELPPOMYYNTI:

Jono on tällä hetkellä n.11vko. Voit jäädä jonottamaan ilmoittamalla puhelinnumerosi. Laittelemme ohjeviestiä, kun on sinun vuorosi tuoda myyntituotteet. Wanillan kirppis varaa itse sopivimman pöydän, ehkä jopa 2 pöytää. Perimme ensimmäisen tavaraerän tuonnin yhteydessä varausmaksun 20€, jolla saa myyntiaikaa 4vko. Maksulla pyrimme siihen, että myyntiin tuodaan vain hyväkuntoista tavaraa. Tuotosta otamme lisäksi 50%.

Tavaraa saa tuoda lisää kaksi kertaa kuukauden aikana. Viimeisen viikon pidätämme hintojen alennukselle. 4 vkon jälkeen katsomme, onko myynti ollut sen mukaista, että myyntiaikaa voisi taas lisätä. Tuolloin maksetaan uusi varausmaksu, jolla mennään 4 viikkoa eteenpäin.

Lopuksi ilmoitamme päivän, jolloin voi loput tuotteet noutaa ja saada samalla tilityskuitin. Myös nämät tuotteet voi lahjoittaa meille.