VUOKRAUS:

Vuokrahinnat löytyvät hinnastosta. Pöydän voi vuokrata joko paikan päällä, puhelimitse

 (044-2350294 ja 044-2302736) tai helposti sivuillamme (www.wanillankirppis.fi) varausjärjestelmän kautta.

Yksi viikko (7 myyntipäivää) on esim. la-pe. Voit vuokrata pöydän minä viikon päivänä tahansa.

Pöytävuokra maksetaan sopimuksen teon yhteydessä. Vuokra-ajan jatkuessa uusi viikko maksetaan etukäteen.

Vuokra-ajan päätyttyä voit jatkaa myyntiä samassa pöydässä, jos siihen ei ole tullut uutta varausta.

 

HINNOITTELU:

Kun saat myyntipöydän, tulostamme pöytäkohtaisia tarrallisia hintalappuja (0,50€/ 30kpl), joissa on viivakoodi. Hintalappuihin kirjoitetaan tuotteen kuvaus ja hinta (älä käytä lyijykynää). Viivakoodin avulla ostot menevät varmasti oikealle pöydälle. Tämän vuoksi käyttää saa vain kirppiksen tulostamia hintalappuja. Tarkista aina, että olet saanut oikeat tarrat. Hintalaput voi noutaa etukäteen tai samalla, kun tuot tavarat myyntiin.

Älä vaihda myyntijakson aikana hintaa alkuperäiseen hintalappuun, vaan laita uusi viivakooditarra.  Kassalta saa myös vuokrata (0,50€ kertamaksu) -50% leimasinta, jolla hintaa voi laskea ilman, että vaihtaa tarran. Saat myös lapun, jolla merkitset pöytääsi alennusprosentin.

Jos tuotteessa on vikoja, mainitse siitä hintalapussa. Kun hinnoittelet tuotteita, mieti mitä olisit itse niistä valmis maksamaan. Pidä huoli, että viivakoodi on suorassa. Vaatteisiin voi halutessaan kiinnittää tarran vielä lisäksi nuppineuloilla. Nuppineuloja voi ostaa kassalta (40kpl/1€) Lasten vaatteet kannattaa sijoittaa pöytään koon mukaan vaikka koreissa ja ilmoittaa ne ostajille lapulla tms.

Meiltä löytyy myös hälyttimiä, joita voi kiinnittää tuotteisiin (tarrallisia 0,20€/kpl, nastallisia ja lenkillisiä (0,50€/kpl). Hälytinportti sijaitsee heti kassojen vieressä. Liikkeessämme on myös tallentava kameravalvonta.

Yli 4€ euron arvoiset CD- ja DVD-levyt voi jättää kassalle ja viedä pelkät kuoret myyntipöydälle. Ilmoita hintalapussa, että levy löytyy kassalta.

Arvokkaampaa tavaraa voi laittaa kassan vieressä oleviin vitreeneihin, mutta hinta täytyy näkyä ilman, että ovea joutuu avaamaan.

Vitriinitavaroista perimme pöytävuokraajilta 20% provision ja muilta 25%. Meiltä löytyy myös tilat tuotteille, jotka ovat liian isoja myyntipöydälle. Isommat provisiopaikat toimivat kuten vitriinitkin. Olethan ensin yhteydessä henkilökuntaan, ennen kuin tuot tuotteen myyntiin. Otamme tuotteita myyntiin, jos tiloihin mahtuu. Provisiopaikkojen tuotteiden hintalappuihin tulee merkitä: ”provisio”

Jos pidätte yhteistä pöytää, kannattaa pitää itse kirjaa tuotteista. Tilitysraportissa näkyy vain myyntikappalemäärä ja kokonaissumma.

Myyntiin ei saa tuoda tupakkatuotteita, alkoholia, aseita, lääkkeitä, aikuisviihdettä eikä piraattikopiota. Jos henkilökunta havaitsee em. listassa mainittuja tavaroita, ne poistetaan myynnistä.

Saldotietoja annamme puhelimessa vain helppomyyntiasiakkaille.

Sopimuksen allekirjoittamalla myyntipaikan vuokraaja vakuuttaa, että myytävät tuotteet ovat hänen omiaan ja hyväksyy Wanillan kirpputorin myyjille olevat ohjeet.

 

MYYNTIPÖYDÄN TÄYTTÖ:

Tuotteet voi tuoda myyntiin ensimmäisenä myyntipäivänä klo 10.00 alkaen tai edellisenä päivänä: arkisin klo 17.00-20.00 tai viikonloppuna 15.00-16.00

Ilmoittaudu kassalla, kun olet tuomassa tuotteitasi myyntiin (aloitusvaiheessa).

Myyntipaikan koko on 90x60x150 (L, S, K). Myyntipaikka sisältää pienen hyllytason ja kaksi 90x60cm olevaa pöytätasoa, rekin ja henkarit. Pidä tavarat vain myyntialueellasi (ei käytävillä). Rekin alle voi laittaa tavaroita VAIN siisteissä laatikoissa tai koreissa. Ei pusseissa eikä kasseissa. Kaikki tuotteet, jotka eivät mahdu pöytään, laatikkoon tai koriin tulee sijoittaa provisiopaikoille (mm. lasten tarvikkeet, taulut..) Matoille on oma osasto, josta ei oteta provisiota.  Siisteyden ja siivouksen vuoksi väärin sijoitetut tuotteet poistetaan myynnistä tai siirretään provisiopaikoille.

Jos vuokra-aikanasi pöydästäsi löytyy muiden myyntipöytien tuotteita, voit viedä niitä metallikehikkoon, joka on vessatilojen jälkeen vasemmalla. Kiitos! Näistä henkilökunta palauttaa tuotteet oikeisiin myyntipöytiin. Vuokra-ajan jälkeen kannattaa käydä vilkaisemassa, että onko omia hinnattomia tavaroita kehikossa.

Täytä pöytää maltillisesti. Voit käydä lisäämässä uutta tavaraa pöytääsi milloin vain vuokra-ajan aikana kirpputorin aukioloaikana. Yleensä paras myynti tulee siistillä myyntipaikalla! Vuokraaja vastaa myyntipaikkansa siisteydestä itse tai sopimuksen mukaan.

Myytävät tavarat ovat myyjän omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä. Pyrimme kuitenkin ennaltaehkäisemään varkauksia omalla valvonnalla ja ilmoitamme varkauksista poliisille.

 

MYYNTIJAKSON PÄÄTTYESSÄ:

Tyhjennä ja siisti pöytäsi: ma-pe klo 16.00 mennessä ja la-su klo 14.00 mennessä. Jos sinulla on ollut käytössä hälyttimiä, otamme ne kassalla irti.

Tarkista, ettei muiden pöytien tuotteita ole eksynyt omiesi joukkoon. Kannattaa myös kierrellä ja katsella onko omia tuotteita kulkeutunut muihin pöytiin. Henkilökunta tekee pistotarkastuksia varkauksien estämiseksi.

Mikäli pöytäpaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tyhjentämisestä 10€. Meille voi myös lahjoittaa loput tavaroista, jolloin voimme hoitaa tyhjennyksen puolestasi veloituksetta.

 

TUOTON TILITTÄMINEN:

Kun olet tyhjentänyt pöytäsi, kassan henkilökunta antaa sinulle tilitysraportin. Tilitykset teemme VAIN suoraan tilille. Sen vuoksi allekirjoitettavaan sopimukseen otetaan tilinumero.  Tilitys maksetaan tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin TAI viikon välein. Jos sinulla on pöytä pidempään, niin käy ilmoittamassa kassalla, jos haluat välitilityksen. Mahdollinen jälkimyynti lasketaan automaattisesti tilitykseen. Saat siitä viestin pankin kuittiin. Kassalta on mahdollista saada kuitti jälkimyynnistä seuraavana päivänä.